Betaling:
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på Kontor-Papir.dk: VISA, MasterCard. 

 

Kontooprettelse:

Alle førstegangsbestillinger skal betales med betalingskort. Herefter har erhvervsdrivende med dansk CVR nr. og institutioner med dansk EAN-nr. mulighed for at oprette en konto-/kreditaftale. Vi tilbyder som standard 14 dage netto.

I tilfælde af forsinket betaling forbeholder vi os ret til at opkræve 1,75 % i rente pr. påbegyndt måned af skyldigt beløb.

 

Priser:
Kontor & Papir handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på Kontor-Papir.dk ekskl. moms når du er logget ind på din konto. Priserne på Kontor-Papir.dk er kun gældende på kontor-papir.dk, uanset om produkterne er mærkede med onlinepriser eller ej. Priserne er ikke nødvendigvis ens med priserne i vores butik. Tilbud kan ikke kombineres med særaftaler/specialaftaler hos Kontor & Papir.

 

Landsdækkende levering:

Leveringsbetingelserne er gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) 

Vi lever din ordre indenfor 1-3 hverdage. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Varerne leveres med fragtmænd eller egne chauffører. Varer købt med betalingskort afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på webshop@kontor-papir.dk eller på tlf. 98 92 33 33.

Møbler leveres med fragtmand eller møbeltransport. Det kan aftales, at levering af møbler foregår med egen bil, og at vores montører stiller møblerne op.

 

Fragt:

Ved køb af varer for over 800 kr. ekskl. moms
Leveres fragtfrit i Danmark*

 

Ved køb af varer for under 500 kr. ekskl. moms
Fragt- og ekspeditionstillæg fra kr. 60,00 (ekskl. moms)

 

Større og/eller tunge varer og møbler leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. 

Opbæring og montage kan ske mod tillæg. 
Kontakt Kundeservice på 98 92 33 33 for yderligere information.

 

Paller:
Vi gør brug af det danske fragtmandssystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Du er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller du får udleveret. Hvis ikke du har nok byttepaller, bliver du faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er dit ansvar at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige. 

 

Reklamationsret:

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan Kontor &Papir vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

Ved reklamation vedrørende mangler af varer eller beskadigelse af produktet skal dette ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varer. Sker dette ikke, kan Kontor & Papir ikke gøres ansvarlig for dette. 

 

Returret:
Du kan returnere fejlbestilte varer katalogvarer inden for 30 dage efter modtagelsen af varen. Ønsker du at returnere en vare, bedes du kontakte kundeservice på tlf. 98 92 33 33. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Bestillingsvarer og specialvarer tages ikke retur.

Vær opmærksom på at vi modregner en returneringsomkostning på 25 % til håndtering og afhentning af varen. Hvis den reklamerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar. Returfragt (porto eller fragt) afholdes af kunden.

 

Miljøtillæg: Alle leverancer pålægges 24,00 kr. ekskl. Moms

 

Kontaktoplysninger:
Kontor & Papir ApS, Farøvej 31, 9800 Hjørring, telefon 98 92 33 33, mail: webshop@kontor-papir.dk Cvr: 43 45 90 31

 

Forbehold:
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart herunder force majeure.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail: webshop@kontor-papir.dk