CONSET - EN DANSK VIRKSOMHED

ConSet blev grundlagt i 2000 i Danmark, og deres grundlæggende filosofi var, at ergonomi ikke skulle være dyrt. ConSet begyndte med ideen om at udvikle og fremstille højkvalitets elektriske højdejusterbare skriveborde og gøre dem overkommelige i pris, så flere mennesker kunne opleve fordelene ved disse skriveborde.

 

ÉN MOTOR, DER KLARER DET HELE

Stillesiddende arbejde er blevet dagligdag for mange kontoransatte. Når du sidder stille foran computeren i mange timer, så giver det dig en øget risiko for skader, og det påvirker dit energiniveau. Et hæve-sænkebord fra ConSet giver dig mulighed for at veksle mellem at sidde og stå. Teknikken i og omkring motoren er bordets hjerte. Det er den, der sikrer dig stille og rolige bevægelser, når du hæver og sænker dit bord, og den sørger for, at din bordplade altid er indstillet plant. Hos ConSet får du ét bord med én motor, der klarer det hele.

- Driftssikker
- Høj kvalitet
- Super løfteevne
- Høj konstruktionsstyrke
- Skarp pris

STYRKE & STABILITET

Stabilitet betyder alt, når du skal vælge skrivebord. Alle hæve-sænkeborde fra ConSet er lavet af kvalitetsmaterialer og lever op til EU's og Arbejdstilsynets krav til en fleksibel og ergonomisk arbejdsplads. Det sikrer dig et stabilt og holdbart bord – og større trivsel for dig og/eller dine medarbejdere. I modsætning til mange andre borde med to motorer, så tåler et ConSet-bord en ujævn belastning af bordpladen. Det betyder, at du kan placere dit udstyr hvor som helst på bordet - så længe belastningen holder sig inden for bordets topbelastning.

 

Klik & se det seneste katalog fra ConSet nedenfor:

Bemærk at dette kun er et udvalg af borde fra ConSet i størrelserne 140 cm + 160 cm + 180 cm i breddemål.