Vi ønsker at være en kompetent og aktiv medspiller i relation til at skabe en holistisk og funktionel helhedsløsning, som kan anvendes og gavne alle i mange år.

Derfor tilbyder vi naturligvis også det nødvendige tilbehør for at gøre lokalerne færdige til praktisk anvendelse. Det være sig alt fra kontormøbler, stole, lockers, værdi- og personaleskabe og meget, meget mere….!

 

Vi tilbyder et gratis indretningsforslag, 

 

 

Skræddersyet indretning

God indretning gør brugen af rummet intuitiv. De rigtige møbler og det rigtige tilbehør gør det nemt at udnytte rummets muligheder - helt uden du behøver at tænke over det. Men det kræver, at du gør dig tankerne på forhånd, så din indretning har formål og fokus.

Hvad er det rigtige for jer?

Der findes ikke én rigtig løsning, som gælder for alle. Derfor er forarbejdet afgørende for at få succes med indretningen. Det kan være svært at identificere egne rutiner og arbejdsmønstre, og derfor er det en god idé at få et par andre øjne på indretningsprojektet. 

Bliv inspireret af andre

Gå på opdagelse i vores tidligere indretningsprojekter og se hvilke løsninger, der har fungeret for andre. Vi har arbejdet med forskellige virksomheder i mange størrelser, så du kan helt sikkert finde inspiration og gode idéer, der passer til jeres behov og ønsker.